Careers
HOTEL TQ PLAZA
Please see below the list of current vacancies at Hotel TQ Plaza.
For further information please email us your cv at info@hotelplazabudva.me
Current vacancies
Domaćica hotela (m/ž)
OPIS POSLOVA I DUŽNOSTI:
- Odgovora za nadgledanje i koordinaciju rada u domaćinstvu.
- Dodeljuje radne obaveze i pomaže sobaricama u izvršenju njihovih dužnosti.
- Nadgleda rad zaposlenih u sektoru i kontroliše čistoću i uređenost svih prostorija u hotelu kako bi se uvjerila u sleđenje standardnih operacionih procedura hotelskog domaćinstva.
- Koordinira rad vešeraja u cilju nesmetanog protoka i snabdijevanja vešom (prijem, slanje, skladištenje, vođenje evidencije itd.).
- Blisko sarađuje i konstantno održava komunikaciju sa tehničkom službom, recepcijom i po potrebi i sa drugim sektorima hotela.
- Vodi računa o pravovremenom izvršenju svih tehničkih popravki i intervencija.
- Koordinira rad sa recepcijom u cilju upoznavanja sa dolascim, odlascima i specijalnim zahtevima hotelskih gostiju (prati listu okupiranih soba, posebne zahtjeve gostiju itd.).
- Učestalo obavlja inspekcije hotela kako bi se uvjerila u održanje standarda čistoće soba i javnih površina.
- Provjerava sobe pre dolaska/odlaska hotelskih gostiju.
- Kontroliše tačnost dolazaka zaposlenih i propisanog uniformisanja i izgleda zaposlenih domaćinstva.
- Vrši inspekciju hodnika, servisnih prostorija, ostava, stepeništa, liftova, toaleta i drugih javnih površina.
- Brine o hotelskom inventaru za domaćinstvo–provjerava da li hotel ima sve neophodne artikle za operisanje domaćinstva i koordinira nabavnu službu.
- Obučava, nadgleda i koordiniše zaposlene u sektoru domaćinstva.
Kandidati koji ispunjavaju navedene kriterijume mogu se prijaviti na e-mail adresu: careers@tradeunique.com
Šef kuhinje (m/ž)
OPIS POSLOVA I DUŽNOSTI:
- Da rukovodi celokupnim poslovanjem kuhinje;
- Da provodi obuku, organizaciju i nadgledanje rada zaposlenih u kuhinji i učestvuje u odabiru i planiranju novih radnika;
- Da sudeluje i nadgleda proces pripreme i izdavanja hrane prateći najviše standarde razine usluge i primenjive norme te standarde struke i poslodavca, uz poštivanje kvaliteta i kvantiteta jela i proizvoda;
- Da obezbedi da se svi zaposleni odeljenja pridržavaju standarda poslodavca i hotelskih standarda lične higijene te higijene prostorija i sredstava za rad;
- Da kontroliše ispravnost rokova trajanja svih namirnica i deklaracije koje se koriste u sektoru hrane te bude prisutan sa službom kontrole zdravstveno higijenske ispravnosti prilikom uzimanja uzoraka životnih namirnica i briseva sa radnih površina;
- Da odgovara za kvalitativni i kvantitativni prijem svih vrsta namirnica u odeljenju hrane i bude odgovoran za implementaciju i kontrolu primene svih propisanih normativa u radu i njihovu kontrolu u sistemu Materials Control;
- Da obezbedi poštivanje pravila sigurnosti na radu i pravilno rukovanje opremom i mašinama;
- Da bude odgovoran za kontrolu svih troškova i povećanje profitabilnosti te za pravilno vođenje evidencija u kuhinji uz odgovornost za mesečne i godišnje popise, kao i zalihe;
- Da surađuje s ostatkom tima u izradi menija i bude u toku s trendovima u gastronomiji i menadžmenta u kulinarstvu uz spremnost na kontinuirano usavršavanje;
- Koordinira rad sa recepcijom u cilju upoznavanja sa dolascim, odlascima i specijalnim zahtevima hotelskih gostiju.
- Da obavlja ostale dužnosti predviđene za navedenu poziciju;
- Da deli naše vrednosti.
Potrebno je:
- Radno iskustvo: minimalno 2 godine na istim ili sličnim pozicijama;
- Poznavanje rada na računaru
- Poznavanje engleskog jezika.
Kandidati koji ispunjavaju navedene kriterijume mogu se prijaviti na e-mail adresu: careers@tradeunique.com